top of page
  • Foto del escritorErasmus Pol

Olímpics

Quart de dia a l'institut de la Satu i Nina. El matí ha començat a una classe de visual i plàstica on han vist les diferents tècniques que hi ha i han parlat amb el professorat sobre el programa de VIP.


Després, hem fet anat a la jornada de Jocs Olímpics que l'alumnat de 1r d'ESO ha preparat com a producte final del seu projecte, treball globalitzats, sobre els jocs olímpics. La jornada es feia a les pistes de l'Atlestisme de Cornellà. S'han quedat sorpreses de l'organització i que no estiguessin només focalitzades en la competició. Així, per exemple, han vist totes les actuacions programades, les famílies, la mascota dels jocs, l'esmorzar per a tothom i molt més. Han vist també les competicions d'atletisme. Els ha agradat tot el treball de l'alumnat i l'alegria que portaven per organitzar tota la jornada. Fent valoració posterior, intentaran portar això a la seva escola, ja que volen treballar els valors dels esports sense competivitat i volen portar també que l'alumnat ho organitzi i facin més balls o esmorzars.



A última hora del matí, hem anat a l'Ajuntament i ens ha atès la regidora d'Educació, que ha explicat les actuacions que es fan des de l'Ajuntament a les escoles i instituts. Agraïm a l'Ajuntamente que ens hagin rebut i ens hagin també acompanyat en aquesta experiència.


I per acabar la jornada hem fet una paella entre el professorat i les nostres invitades, ja que amb un dinar és una manera informal de parlar sobre els diferents sistemes educatius, països i costums i, per suposat, per agrair la seva setmana al nostre institut.




2 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page